SPOT Gen3


« Tillbaka


SPOT GEN3 - satellit spårning

LIVRÄDDAREN! Nya SPOT Gen3 är en liten & robust enhet för alla äventyrare som önskar en extra livlina och kunna hålla sina vänner, familj & kollegor uppdaterade.

SPOT Gen3 använder 100% satelliter vilket ger dig full täckning även där mobilmasterna lyser med sin frånvaro.

Om olyckan skulle vara framme så är du endast en knapptryckning ifrån räddningen!

Vid beställning – erbjuder vi även kostnadsfri kom-i-gång hjälp via telefon om du känner dig osäker!

Som en extra bonus vid beställning skickar vi just nu med även en uppgraderingskod som ger dig en 31,70 euro i rabatt för ”Basic-Tracking”.


SPOT Gen 3 för alla dina aktiviteter & äventyr!

SPOT Gen 3 är den senaste generationen av SPOT-enheter. Den är mer lättanvänd och har förbättrad prestanda.

Nya Spot Gen3 har även en rörelsekänslig spårningsfunktion. Denna spårningsfunktionen är styrd av en gyrometer som känner av när du förflyttar dig. Vid förflyttning så startas spårningen automatiskt och när du sedan stannar så pausar spårningen tills du börjar förflytta dig igen. Denna funktion ger betydligt bättre batteritider än tidigare generations SPOT-enheter.


Pris & beställning:

Vårt pris: 1690 kr

Fraktkostnad: 75 kr

Som en extra bonus vid beställning skickar vi just nu med även en uppgraderingskod som ger dig en 31,70 euro i rabatt för ”Basic-Tracking”.

Leveranstid: Beställ innan kl 14 på vardagar så har du den redan nästa vardag

Kom-i-gång-hjälp: Vid beställning erbjuder vi även kostnadsfri kom-i-gång hjälp via telefon om du skulle behöva hjälp

Returpolicy: Du kan skicka tillbaka SPOT Gen3 inom 14 dagar efter du har mottagit den (den ska vara oanvänd såklart). Du betalar endast returfrakten tillbaka till oss. När vi mottagit din SPOT Gen3, så återbetalar vi till dig vad du har betalt.

Abonnemangskostnad: Det krävs ett årligt abonnemang för att din SPOT Gen3 ska fungera. Detta ingår ej i köpet utan är en tilläggstjänst. Basic-paketet som majoriteten av användarna har kostar 179,90 Euro/år + VAT (moms).

Leverans inkluderar: SPOT Gen3 med batterier, usb-kabel till dator, Quick Start Guide, rem och karbiner. Vi hjälper dig igång via telefon-support om du så önskar det!

Garanti: 2 år

Manual: Ladda ner manualen för SPOT Gen 3 här >>

Täckingskarta: Se aktuell täckningskarta här >>

Batteritider: Läs vilka batteritider du kan förvänta dig för de olika tracking-alternativen här >>

Vill du beställa så använd vårt beställningsformulär >>

SPOT Gen3 Satellit-spårning

spot-gen-3_satellit-sparning_05

SPOT Gen3 Satellit-spårning


Hur fungerar en SPOT Gen3

1. GPS-satelliter skickar ut signaler.

2. SPOT Gen3 har en inbyggd GPS-mottagare som fångar upp dessa GPS-signaler och skickar din position och förvalt meddelande eller larm till kommersiella satelliter.

3. Satelliterna skickar vidare din position & meddelande/larm till specifika satellitparaboler som finns runt omkring i världen.

4. Ditt meddelande/larm skickas sedan vidare till lämpligt nätverk.

5. Om du tryckt på SOS-knappen, och befinner dig tex i Kiruna, så larmas polisen i Kiruna av GEOS alarmcenter i USA med din position för att inleda en hjälpinsats för dig. Används endast i NÖDSITUATIONER!

6. Om du tryckt på OK-knappen – skickas SMS/E-post till upp till 10 st förvalda kontakter att du är OK!

7. Om du tryckt på Hjälp-knappen – så skickas ett SMS/E-post upp till 10 st förvalda kontakter att du behöver hjälp i en icke-livshotande situation. Meddelandet skickas var 5:e minut upp till en timme, eller tills du avaktiverat det. Hjälpmeddelandet innehåller dina koordinater eller en länk till en karta på Google Maps™ som visar din position.


Tekniska egenskaper:

  • Höjd: 8,72 cm
  • Bredd: 6,5 cm
  • Tjocklek: 2,54 cm
  • Vikt: 114 gram (inkl Lithium-batterier)
  • Temperaturspann: -30° C till +60° C
  • Höjdspann: -100 m till 6500 m
  • Vattentät: IPX7 (30 minuters nedsänkning i djup av som mest 1 m mätt vid botten av anordningen, och åtminstone 15 cm mätt vid toppen av anordningen)
  • Kraftkälla:
    4 st AAA Lithium Energizer™ Ultimate 8X, 4 st AAA Energizer™ NiMH Uppladdningsbara eller direkt via USB-uttag (ej vattentät vid drift av USB-uttag)

Du hittar mer information om SPOT Gen3 på deras produktsida >>


Media:


Abonnemangsformer:

Många butiker har felaktig information vad abonnemangen faktiskt kostar – därför har vi dubbelkollat att de priser vi har på hemsidan är korrekta för du som kund ska veta vad du kommer få betala.

För att din Spot Generation III skall fungera behöver du ett abonnemang. Detta skaffar du via http://www.findmespot.eu

Basic: I Basic får du SOS-funktionen, Hjälp-funktionen, OK-meddelande, Kundanpassat-meddelande, Basic-Tracking, Rörelseaktiverad-Tracking, Facebook-uppdatering, Twitter-uppdatering och Spot Adventure-uppdatering.

Pris: 179,90 €/år + VAT (moms)

Extreme Tracking: Få alla fördelar med Basic och lite till. Med Extreme Tracking kan du få spårning ända ned till var 2,5 min

Pris: Basic + 84,99 €/år + VAT (moms)