Charly Capitan

« Tillbaka till startsidan

Charly släpper sin nya sele ”Capitan” som de beskriver som ”en aerodynamiskt optimerad sele av nästa generationen”. Selen är främst tänkt till prestanda-jagande distanspiloter och till de som gärna flyger många timmar i ett sträck och föredrar en öppen sele.

En ryggsupport med utmärkta justeringsmöjligheter har konstruerats för att kunna erbjuda en hög komfort under långa flygningar och ett väl tilltaget packutrymme plus ett flertal mindre fickor garanterar att alla prylarna får plats för långdistansturen.

Selen kommer med en löstagbar aerodynamisk kon (sk. avlösningsstrut) se bild.

Mer information om Charly Capitan hittar du här!


Vi är återförsäljare för hela Charly:s sortiment. Här kan du hitta allt mellan himmel och jord som en skärmflygare kan vara i behov av. Alla artiklar hittar du i deras senaste produktkatalog.

Vill du få en prisuppgift eller mer information på en produkt så kontakta oss gärna idag.

« Tillbaka till startsidan