Om oss

rpm Sport har som mål har som mål att sälja det bästa som finns inom sportutrustning till schysta priser. Vi grundade firman 30 augusti 2010 och har lagt ner mycket tid för att resa runt för träffa många av våra utvalda leverantörer. Förutom att det ger oss en oslagbar produktkunskap, så kan vi också ge dig goda råd vilken utrustning som skulle passa dig bäst baserat på din erfarenhet.

Vi säljer bara det som vi själva vill använda och våra kunder återvänder ofta gång på gång till oss eftersom vi värdesätter kundrelationer & service otroligt högt. Vi ger dig råd innan ditt köp, hjälper dig att välja rätt och ger slutligen tips & råd efter ditt köp.

Helt enkelt – vårt mål är att behandla dig på samma sätt som vi själva vill bli behandlade.

Varmt välkommen som kund – vi tackar för ditt förtroende!!


Torbjörn

Torbjörn

Han älskar äventyr och började skärmflyga hösten 2003. Torbjörn hade fått upp ögonen för paramotor under sina år som student i USA, men fick aldrig gjort något av saken. Nyligen hemkommen från USA tog han slutligen steget till få flyga fritt som en fågel – den ultimata friheten!

Att anordna skärmflygresor har varit en stor passion och under hans 6 år som styrelsemedlem i Skärmflygklubben Göteborg (SFG) hann det bli ganska många klubbresor. Några riktiga klassiker som till Åre, Sälen, Branäs och Aurland, ger honom väldigt glada minnen av fantastiska flyg och härlig klubbgemenskap.

Torbjörn försöker att få flyga så ofta han kan och har möjlighet till. Som småbarnsförälder blir dock tillfällena inte lika ofta som förut. Hans favoritflyg sker i bergsmiljö och där man kan flyga distans. Han gillar även den fysiska utmaningen och äventyret att på egen maskin klättra upp på berg och flyga därifrån.

Torbjörns mest spektakulära & fysiskt krävande flyg var när han år 2010 skärmflög ner från Sveriges högsta berg, Kebnekaise, i midnattssolen tillsammans med sin vän Rickard Dalsjö.


Sara

Sara

Sara arbetar med de olika administrativa bitarna på rpm Sport.

Hon har huvudansvaret för att hantera våra fakturor men hjälper även till med att lägga upp affärsstrategier och marknadsföring.

Sara är en stor glädjespridare – och vi är väldigt tacksamma att ha henne i vårt team!


Vi minns Johan

Johan

Johan är grundaren av vårt företag. Genom en väldigt tragisk olycka, så omkom Johan under en semesterresa i Spanien, den 5 juli 2015. Han lämnar ett stort tomrum efter sig och vi kommer aldrig glömma dig.

Vi vill hedra Johans minne genom att han alltid finns kvar här på vår webbsida.

Nedanstående text är en presentation som Johan själv skrev, när första hemsidan lanserades år 2010:


I slutet av förra seklet, 1997 närmare bestämt, tog jag min skärmflyglicens efter att ha haft flyg som mitt största intresse sedan tidiga tonåren. Jag avslutade mina studier med att bl a läsa aerodynamik och andra flygrelaterade ämnen. Så på första jobbet blev jag ”inlurad” på skärmflygning (tack för det Thomas!!!).

Friluftsliv, resor och naturupplevelser har alltid varit ett stort intresse för mig. I skärmflygningen hittar jag allt detta i en underbar mix.
Västra Skärmflygklubben (VSK) är min klubb, en klubb som har gett mig många glada minnen från resor och från de goa gubbar som är med.

Mina favoritflyg är gjorda i alperna och det är hit jag åker när tillfälle ges, det är som en extra dimension jämfört med flygningen här på hemmaplan. Att dra några wingovers på hangen runt om hemmet är förstås inte kattskit heller….


Johan & Tobbe