Om oss

Efter att i början av 2000 ha identifierat och introducerat SKY Paragliders på den svenska marknaden och marknadsfört dessa fram till 2004 var det dags att komma med nåt nytt. Det behövdes mer konkurrens på den lokala marknaden i Göteborg och den 30 augusti 2010 slog vi upp portarna igen med en helt ny fräsch hemsida och massor av nya och spännande prylar.

Vårt mål har sedan starten varit att sälja det bästa som finns inom sportutrustning till schysta priser. Vi har lagt ner mycket tid för att resa runt för träffa många av våra utvalda leverantörer. Förutom att det ger oss en oslagbar produktkunskap, så kan vi också ge dig goda råd vilken utrustning som skulle passa dig bäst baserat på din erfarenhet. Vi säljer bara det som vi själva vill använda!

Har ni frågor eller vill prova någon av våra demoutrustningar så använd gärna vårt kontaktformulär.

Varmt välkommen som kund!!


Torbjörn

Min skärmflygskarriär började på ett vinschfält utanför Göteborg hösten 2003. Jag hade fått upp ögonen för paramotor under mina år i USA, men fick aldrig gjort något av saken. Nyligen hemkommen från USA tog jag slutligen steget till få flyga fritt som en fågel – den ultimata friheten!

Att anordna skärmflygresor har varit en stor passion och under mina 6 år som styrelsemedlem i Skärmflygklubben Göteborg (SFG) hann det bli ganska många klubbresor. Några riktiga klassiker som till Åre, Sälen, Branäs och Aurland, ger mig väldigt glada minnen av fantastiska flyg och härlig klubbgemenskap.

Jag försöker att få flyga så ofta jag kan och har möjlighet till. Mina favoritflyg sker i bergsmiljö och där man kan flyga distans. Jag gillar även den fysiska utmaningen och äventyret att på egen maskin klättra upp på berg och flyga därifrån.

Tobbe

rpm Sport – ger dig möjligheten till fantastiska flyg!


Sara

Sara arbetar med de olika administrativa bitarna på rpm Sport.

Hon har huvudansvaret för att hantera våra fakturor men hjälper även till med att lägga upp affärsstrategier och marknadsföring.

Sara är en stor glädjespridare – och vi är väldigt tacksamma att ha henne i vårt team!

Sara

rpm Sport – ditt glädjepiller i luften!


Johan

Vi minns Johan

Johan grundande vårt företag, rpm Sport, i början av år 2000. Genom en väldigt tragisk olycka, så omkom Johan under en semesterresa i Spanien, den 5 juli 2015. Han lämnar ett stort tomrum efter sig!

Nedanstående text är en presentation som Johan själv skrev, när vi lanserade vår nya hemsida:


I slutet av förra seklet, 1997 närmare bestämt, tog jag min skärmflyglicens efter att ha haft flyg som mitt största intresse sedan tidiga tonåren. Jag avslutade mina studier med att bl a läsa aerodynamik och andra flygrelaterade ämnen. Så på första jobbet blev jag ”inlurad” på skärmflygning (tack för det Thomas!!!).

Friluftsliv, resor och naturupplevelser har alltid varit ett stort intresse för mig. I skärmflygningen hittar jag allt detta i en underbar mix.
Västra Skärmflygklubben (VSK) är min klubb, en klubb som har gett mig många glada minnen från resor och från de goa gubbar som är med.

Mina favoritflyg är gjorda i alperna och det är hit jag åker när tillfälle ges, det är som en extra dimension jämfört med flygningen här på hemmaplan. Att dra några wingovers på hangen runt om hemmet är förstås inte kattskit heller….


Johan & Tobbe