Premiär på nya Flymaster LIVE!

« Tillbaka till startsidan

Flymaster LIVE

Flymaster fortsätter sitt innovativa spår och har nyligen lanserat nya Flymaster Live. Detta instrument har en GSM/GPRS modul som ger dig som skärmflygare många nya spännande funktioner såsom ”live-tracking”. För att öka säkerheten så finns även luftrumsvarningar om du skulle närma dig kontrollerad luft. Detta är instrumentet för dig som ser seriöst på din distansflygning eller vill ha det allra senaste!

Flymaster Live är en vidareutveckling av den mycket populära B1 Nav:en. En av de största skillnaderna är att man i Flymaster Live kan stoppa in ett SIM-kort i GSM/GPRS-modulen.

Genom att din enhet kan skicka och ta emot data via ditt SIM-kort så går det att följa dig ”live” när du är ute och flyger. Kommande funktioner inkluderar att man ska kunna dela med sig av sin egen flygplacering till andra piloter i luften, automatiska utskick av meddelanden vid olyckor, mottagning av väderinformation osv

Den nya Flymaster Live har en ny kraftful grafisk processor som tillåter visning av gråskalor. Enligt Flymaster ska du också kunna ändra layouten på skärmen mer än på b1 naven.

För oss som flyger mycket i luftrum så finns också en 2D-visning av kontrollerat luftrum och numerisk data på deras höjder. Dessutom kan du sätta in alarm när du närmar dig ett kontrollerat luftrum. Detta ökar din säkerhet väsentligt!!

Den nya strukturella designen på Flymaster Live ger extra skydd för enheten och skärmen är också såklart behandlad med ett ”anti-glare” skydd som ger skydd mot repor.

Flymaster Live

Såsom sin lillebror B1-Nav, så navigerar du enklare med en Flymaster Live på dina distansflygningar, och Flymaster Live ger dig mest instrument för dina pengar – och dessutom med mer säkerhetsfunktioner.

Är du intresserad av lite mer detaljer om detta instrument så kan vi skicka dig ett lite mer omfattande information via mail.


Pris: 6390 kr

Garanti: 2 år

Extra service:

  • Tips om bästa dataabbonnemang för denna enhet, upplåsning av simkort och kom-i-gång hjälp.
  • Om du uppgraderar till en Flymaster från ett annat instrument så kan vi hjälpa dig att försöka sälja ditt gamla instrument.
  • Vi håller dig uppdaterad om nyheter om instrumentet (när ny firmware släpps osv)

Vill du beställa eller har frågor så använd vårt kontaktformulär.

« Tillbaka till startsidan