Nya produkter 2014

« Tillbaka till startsidan

icaro-skärmnyheter-2014

Vi har nöjet att presentera ett urval av de nya produkter som lanseras från Icaro från nu och framåt 2014.

Icaro Twice TE (tandem)

Nya tandemen från Icaro har tagit över 2 år att utveckla. Kommer i två storlekar och har nya innovationer såsom de nya ”Titan Flex” lattorna i framkant av skärmen som ger den bättre prestanda, lätt att starta och landa (även med tunga passagerare) mm. Titan Flex är en metallmaterial som har ett formminne. Du kan böja den hur mycket som helst men så fort du släpper taget så återfår den sin form. Denna skärm behöver inte cellpackas som andra skärmar med liknande plast-stickor i framkanten =) Se videos längst ner på denna sida.

Den är även utvecklad för att du lättare ska kunna göra akrobatiska manövrar med den såsom SAT. Kanske dock inte något för de magsvaga tandempassagerarna =)

Läs mer om skärmen på produktsidan för Twice TE

Instinct TE (EN-B)

I början av 2014 så kommer äntligen nya Instinct TE, vilket blir Icaro:s nya snälla EN-B (1-2) – perfekt för dig som just gått klart din kurs eller vill ha en snäll EN-B skärm att utvecklas i.

Läs mer om skärmen på produktsidan för Instinct TE

Speed UP (minivinge)

En ny minivinge från Icaro – mer detaljer kommer så fort vi får dem =).

Energy SP – airbag sele

Denna nya sele ger 100% air-bagskydd direkt från start. Från första steg framåt och under din start så garanterar ventilen airbagens formen och stabilitet. Detta system har adopterats från Woody Valley.

Läs mer om selen på produktsidan för Energy SP

Videos Titan Flex

« Tillbaka till startsidan