rpm Sport Night 2015

« Tillbaka till startsidan

rpm-Sport-Night-2015_01

Den 25 februari hade vi vårt årliga kundevent, rpm Sport Night. Vi brukar lägga detta event när vintern känns som tråkigast & mörkast – när skärmflygningen känns lite avlägset för det flesta.

Det här är en väldigt populär kväll bland skärmflygare här i västsverige och finns till för att inspirera piloter om framtida äventyr, ge kunskaper om skärmflygning och information om produktnyheter och kampanjer från rpm Sport.

I år bjöds det på fin kebabpizza från den närliggande pizzerian. Mätta och belåtna lyssnade vi på hur Johan visade hur Flymaster Designer programmet fungerar. Efter lite mingel bland skärmflygarna med gott fika och kaffe, så visade Finn Madsen film och bilder från ett riktigt fint flyg han hade gjort 2014 i Porterville som ligger i Sydafrika.

Finn var dessutom vinnaren av 2014 års Icaro Cup – och firades med en fin pokal och presentkort på 1000 kr. Stort grattis till dig Finn! Du visar var skåpet ska stå när det kommer till distansflygning för oss här i Västsverige! Stort tack till alla som kom och förgyllde vår kväll, och hoppas vi ses i luften snart!

Missa inte heller rpm Sport stora 5-års jubileum – vi kommer fira stort med helt sanslösa priser på skärmar från Icaro och Pro-Design! Kontakta oss för mer detaljer om denna otroliga kampanj!

rpm-Sport-Night-2015_02

Många Flyghälsningar,

Torbjörn och Johan

« Tillbaka till startsidan