Icaro Falco (EN-A) – din bästa vän i luften!

« Tillbaka till startsidan

Icaro Falco

EN HELT NY KLASS AV EN-A SKÄRMAR

Icaro Falco (EN-A) är resultatet av sammanslagningen och utvecklingen av många viktiga komponenter, som Icaro har utvecklat under senaste åren. Detta har resulterat i en skärm med extraordinär prestanda för sin klass.

Icaro har fokuserat på att skapa en perfekt interaktion mellan piloten och skärmen. Icaro Falco har utmärkta startegenskaper, helt fantastik skärmkontroll och enormt inslagstålig (rock-solid) även när du trycker full-speed. Med Icaro Falco får du en säker och pålitlig känsla redan från sekunden du lyfter från marken.

Vi kör ett fint introduktionspris hela 2019 för Icaro Falco – missa inte detta tillfälle!

Läs mer om Icaro Falco här >>

« Tillbaka till startsidan