Hyr en Flymaster Tracker för din säkerhet

« Tillbaka till startsidan

Flymaster Tracker - LIVE-tracking för äventyrssporter

Flymaster Tracker är ett fantastiskt tillbehör för alla som sysslar med äventyrssporter & vill öka säkerheten genom att kunna spåra varandra i realtid över internet. Dessutom finns en SOS-knapp ifall något oväntat skulle ske.

rpm Sport erbjuder dig som vill öka din säkerhet på dina flyg att hyra en komplett, aktiverad och färdigkonfigurerad Flymaster Tracker för endast 395 kr för 10 dagar. Då ingår också alla fraktkostnader inom Sverige och obegränsad livetracking över hela världen. Du meddelar oss till vilken eller vilka e-postadresser du vill att ev nödmeddelande skickas till, så konfigurerar vi detta för dig. I paketet vi skickar till dig ingår även en förbetald returfraktsedel så du enkelt kan skicka tillbaka den.

Varför ska du ha live-tracking för att öka säkerheten? Jo – genom att ha en live-tracker så kan man följa dig live på internet var du flyger. Skulle du råka ut för något oväntat och behöver hjälp trycker du på SOS-knappen under 5 sekunder. Kan du inte själv larma kan man följa din livetrack på internet och på så sätt tillkalla hjälp till där du befinner dig om du inte rapporterat tillbaka till dina vänner eller familj.

Läs mer om Flymaster Tracker här >>

« Tillbaka till startsidan