Syride


« Tillbaka


rpm Sport introducerar flyginstrument från Syride till vårt breda sortiment av flyginstrument! Syride som är en fransk tillverkare av instrument, kompletterar vårt nuvarande sortiment genom att ge oss flyginstrument som både är väldigt små och lätta. De flesta av Syrides instrument går smidigt att fästa på en dina risers. Dessutom går instrumenten smidigt att fästa på en cockpit eller på benet.

På Syrides hemsida kan man enkelt följa andra piloter som loggat sina flyg med sina Syride-instrument. Man kan lätt följa alla flyg i ett speciellt land eller följa vem som flugit längst, högst, och mest tid i luften osv. Dessutom finns det väldigt många olika flygställen inlagda i en databas som man kan använda sig av för att hitta nya flygställen. Livetracking finns även tillgänglig via en gratisapp för Android-telefoner. Kika gärna in Syrides teampiloter och deras spännande äventyr!


Syride SYS’One V3

Syride Sys One

Syride SYS’One V3 är en mikrovario med ljud och LED-ljus. Oumbärlig för hike & fly eller resor! Vikt endast 20 gram och inte längre än ditt lillfinger.

Läs mer om Syride SYS’One V3 >>


Syride SYS’Alti V3

Syride Sys Alti

Syride SYS’Alti V3 är en variometer (utan GPS) med G-mätare. Perfekt för nybörjare! Detta är en av de senaste väldigt lätta och nätta flyginstrument från Syride med en högupplösning trycksensor. Den har alla funktioner du vill ha från en enklare vario och till ett väldigt bra pris! Väger endast 75 gram.

Läs mer om Syride SYS’Alti V3 >>


Syride SYS’GPS V3

Syride Sys GPS

Syride SYS’GPS V3 är en variometer med både GPS & G-mätare som passar dig som bara nöjesflyger. Instrumentet är enkelt att använda, tydlig display som är lätt att läsa och många andra unika egenskaper. Dessutom kan du själv ändra layouten på skärmen om du önskar. Termiksniffare, topografisk data med mera. Väldigt prisvärd! Väger endast 83 gram.

Läs mer om Syride SYS’GPS V3 >>


Syride SYS’Nav V3

Syride Sys Nav

Syride SYS’NAV V3 är en variometer med både GPS & G-mätare som passar dig som vill flyga distans eller tävla. Väger endast 90 gram. Instrumentet kommer med topografisk data och luftrum över hela världen förinstallerat. Möjlighet att lägga in waypoints/banor, termiksniffare med mera. Väldigt prisvärd!

Läs mer om Syride SYS’Nav V3 >>


Syride SYS’Evolution

Syride Sys Evolution

Syride Evolution är det senaste & hetaste instrumentet från Syride! Det tog mer än ett år och dussintals prototyper för att bygga nya SYS’Evolution. Syride har arbetat hårt och har använt all sin erfarenhet och kompetens som man fått i utvecklingen av tidigare instrument och flygning.

Läs mer om Syride SYS Evolution >>