Köpvillkor


« Tillbaka


Priserna anges i SEK och är inklusive moms.
rpmSport reserverar sig för eventuella skrivfel/tryckfel och prisjusteringar.
Frakt tillkommer!

Betalning:

Betalning sker mot faktura (10 dagars betalningsvillkor). Vissa beställningsvaror betalas i förskott mot faktura.

Frakt:

Vi skickar ditt paket med PostNord. (Förutom enstaka undantagsfall)
I övrigt går det naturligtvis bra att hämta varan själv hos oss. Det är bara att mejla eller ringa till oss så bestämmer vi en tid.

Garantier:

rpmSport lämnar ej självständiga garantier i eget namn. Garantier för beställd produkt framgår av respektive leverantörs garantibestämmelser. Vanligtvis är det tex 2 års garanti på instrument. Vissa skärmtillverkare lämnar även garanti på duken, speciella regler gäller då. Kolla detta i samband med att du köper skärmen. Vad vi lovar är att om en vara skulle gå sönder av någon anledning, hjälper vi dig att på billigaste och bästa möjliga sätt laga den.

Returer:

Om du av någon anledning inte är fullt nöjd med din vara skall du omgående höra av dig och tala om vad du inte är nöjd med. Självklart får du då returnera varan. Retur skall göras senast 14 dagar efter att du mottagit varan. Varan ska vara oanvänd och i sin originalförpackning. Du betalar själv frakten tillbaka till oss. Returer av beställningsvaror hanterar vi enligt Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Övrigt:

När du köper din skärm genom rpmSport intygar du att du uppfyller SSFFs krav för respektive skärmklass enligt gällande FoD (föreskrifter och definitioner), som du hittar på förbundets hemsida
rpmSport kan inte hållas ansvariga för incidenter som orsakas av pilotfel. Ansvaret vid materialfel och tillverkningsfel ligger hos respektive tillverkare i enlighet med dess garantiåtaganden.

Dokumentet uppdaterat: 2024-02-21


« Tillbaka