Icaro Paragliders (nödskärmar)


« Tillbaka


Icaro-Paragliders-Nödskärm-Lite-2015_01

Varför ska du välja en nödskärm från Icaro?

Det gör du på grund av att deras nödskärmar är byggda för extrema situationer samtidigt som de är robusta och stabila. De är kända för sina snabba öppningstider, minsta sjunkhastighet, liten packvolym och låg vikt. Sju av modeller har en rund kallot, centerlinor och indragen vertex, medan Icaro Square har en speciell kvadratisk kallot.

Nödskärmarna tillverkas av de bästa materialen av en erfaren nödskärmstillverkare och detta garanterar en lång hållbarhet och säkerhet på grund av dess utmärkta kvalité och perfektion. Hos Icaro finns det en passande nödskärm var varje typ av pilot. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt storlek för dig.

Eftersom säkerhetstänket på Icaro är på högsta nivå så har man inte skalat ner ytan på nödskärmen för att spara vikt utan Icaro har istället använt mycket lättare material av högsta kvalité. Lite nödskärmarna utmärker sig genom att de har en väldigt liten packyta, låg vikt och samtidigt en väldigt låg sjunkhastighet.


Lättviktsnödskärmar från Icaro

Icaro har också 3 st lättviktsnödisar för dig som vill spara vikt utan att säkerheten blir lidande. Det finns en mindre version för pilotvikt upp till 100 kg (Lite 105) som väger endast 1,3 kg med containern, en större version för pilotvikt upp till 120 kg (Lite 120) som väger endast 1,45 kg med containern och slutligen en lättviktsversion för tandem för upp till 220 kg (Lite Tandem) som väger endast 2,90 kg med containern


Icaro Square 36,2 m2 (nyhet!)

Icaro Square ger dig en perfekt balans mellan vikt och säkerhet. Nödskärmen tillverkas av ett högst specialiserat tyg för nödskärmar. Denna nödskärm passar alla piloter som vill ha en lätt nödskärm (1,3 kg), liten packvolym, snabb öppning och utmärkt pendlingsstabilitet. Maxbelastning: 115 kg.

— 36,2 m² of högsta kvalite UTT-tyg and särskilda Liros-linor – ger en total vikt på bara 1,3 kg.
— Den kvadratiska formen och de noggrant byggda lufthålen vid kanterna av kvadratformen skapar en otroligt bra pendlingsstabilitet.
— Jämfört med andra vanliga avlånga nödskärmar är sjunkhastigheten mycket långsammare.
— Särskilda fickor i inner-containern säkerställer en exakt öppning av linorna när nödskärmen öppnar sig – omedelbar öppning av nödskärmen vid kast är garanterat.


PRIS & BESTÄLLNING

Priser:
4400 kr (Jet) | 5000 kr (Limit L) | 5300 kr (Limit XL) | 7000 kr (Limit Tandem)

Priser lättviktsnödis:
5600 kr (Lite 105) | 6500 kr (Lite 120) | 8500 kr (Lite Tandem)

Pris Icaro Square:
6390 kr

Normal leveranstid: 1 vecka (beställningsvara)

Du är garanterad en helt fabriksny nödskärm när du beställer från oss.

Vill du beställa så använd vårt beställningsformulär >>

Detaljerad information:


STORLEKSGUIDE JET & LIMIT

STORLEKSGUIDE LITE 105 & 120

icaro-paraglider-lite-reserve-specs


STORLEKSGUIDE LITE Biplace (tandem)


STORLEKSGUIDE ICARO SQUARE


BILDGALLERI

Klicka på bilderna för full storlek.

Icaro-Paragliders-Nödskärm-Lite-Gallery_01

Icaro-Paragliders-Nödskärm-Lite-Gallery_02

Icaro-Paragliders-Nödskärm-Limit-Gallery_01

Icaro-Paragliders-Nödskärm-Limit-Gallery_02

Icaro-Paragliders-Nödskärm-Jet-Gallery_01MEDIA