Provence-Alpes-Côte d’Azur (södra Frankrike)

Häng med och flyg på en ny & fantastisk destination i södra delen av Frankrike!

I regionen, ”Provence-Alpes-Côte d’Azur” som ligger i sydöstra Frankrike, hittar vi många otroligt fina skärmflygställen. Vi flyger till Marseille i södra Frankrike. Sedan kör vi cirka 2 timmar norrut med minibuss till staden, Chorges (liten pittoresk by), där vi har ett fint boende.

NYHET!! Nu kan respektive, vän mm som inte flyger skärm få följa med till ett rabatterat pris. För varje fullt betalande resenär, kan man få bjuda med 1 st medresenär som endast betalar 4000 kr i deltagareavgift. Medresenären för möjlighet att flyga tandem med oss utan extra kostnad om de önskar.

Med på vår resa har vi en professionell lokal guide som hjälper oss att hitta de bästa flygställerna för dagens väderförhållande. Förutom vår lokala guide, så följer Lasse Sundén med på resan som reseledare. Lasse som kan flytande franska har även flugit i denna region många gånger förut.

Vi kommer kunna få både termik och hangflygning i fantastiska miljöer – och varför inte ett flyg över de fina slottsruinerna vid Saint-Vincent-les-Forts.

Missa inte chansen att hänga med på en riktigt fin skärmflygresa med en liten grupp piloter!

Deltagaregräns:

Vi har endast plats för 6 deltagare. Vill du följa med så tveka inte på att anmäla dig. (Vi har fortfarande några platser kvar!

Datum för resa:

29 juli – 5 augusti (7 dagar – lördag till lördag)

Reseupplägg

Deltagaravgiften är 7895 kr (pilot) | 4000 kr (medresenär). I din deltagareavgift ingår boende, alla transporter i Frankrike, och guidning av lokal guide. Du köper själv din flygbiljett till och från Marseille. Rekommenderade flygbiljetter om du flyger från Landvetter är att köpa via KLM. Avresa kl 6.30 (29 juli) och framme i Marseille kl 11:30. Hemresa 5 augusti kl 15.20 från Marseille.

Finns även passade flygavgångar från följande orter:

  • Stockholm Arlanda
  • Linköping City Airport
  • Köpenhamn
  • Oslo

Ska du flyga från annan ort – hör av dig så kollar vi upp vilka flyg som passar bäst

Vem kan följa med?

Pilot 1 och uppåt. Vi vill att du ska känna dig trygg på din startteknik. Som pilot måste du även ha en skärmflygradio.

Bildgalleri flygning (klicka på bilderna för större bild)

 

Det finns även ett bildgalleri för vårt boende längst ner på sidan!

Bindande anmälan:

För att skicka in din bindande anmälan, mata in uppgifterna i nedanstående formulär. Efter vi mottagit din anmälan får du en bekräftelse av oss om du kommit med på resan eller inte. Har du några fler frågor om vår resa – tveka inte att höra av dig via vårt kontaktformulär

 

******** Betalningsvillkor av resa med rpm Sport *********

  • Du måste betala din deltagareavgift till rpm Sport senast 30 dagar innan avresa (eller omgående om du bokar mindre än 30 dagar före avresa). Om du efter betald deltagareavgift inte kan följa med så sker ingen återbetalning. Då är det bäst att du själv hittar en ersättare för din plats.

Bildgalleri boende
Resegarantilagen

Företag som säljer eller marknadsför paketresor som är längre än 1 dag (tex skärmflygresor) omfattas av resegarantilagen och företaget måste enligt lagen ställa en resegaranti som sedan kan användas om en resa ställs in eller avbryts (tex om företaget går i konkurs eller något händer arrangören som gör att resan inte kan utföras)

rpm Sport har såklart en ställd resegaranti hos Kammarkollegiet för att ge dig som resenär ett extra skydd och trygghet.

resegaranti-banner