Instinct FL (LTF 1-2)


« Tillbaka


Instinct FL är en snäll skärm som endast får 1-2 på de accelererade momenten i DHV-klassningen. Icaro ville att Instinct FL skulle ha hög passiv säkerhet, bra prestanda, direkt och exakt styrning med bromsar och viktstyrning. Att nå alla dessa ambitioner var inga problem för design-teamet och samtidigt skapade de också en skärm som skulle vara lämplig för acro och freestyle-flygning. Instinct FL är en skärm som du kan flyga i termiken utan att känna dig stressad och du kan göra distansflyg så väl som hisnande akromanövrar.

Denna skärm är den idealiska partnern för den äventyrliga piloten. Flyg okända rutter, gör nya manövrer med kvickheten och prestandan av en riktig ”intermediate skärm”. Samtidigt kan du känna dig trygg med liknande stabilitet och säkerhet som en dhv-1 skärm. Icaro säger att Instinct är en skärm som gör att majoriteten av piloter kommer att kunna flyga bättre och mer avslappnat.

Med det omsorgsfulla valet av material som inkluderar den nyaste skärmduken från Porcher Marine och högsta yrkesskicklighet blir Instinct speciellt givande. Antingen genom att smörflyga, göra ett distansflyg, smaka på riktigt hård termik, glida iväg från dina hemmatrakter eller ”freestyle” så är Instinct är en riktigt rolig skärm för varje flygsituation!


Pris & beställning:

Vårt pris: 23900 kr

Rekommenderat listpris: 2990 euro (inkl 25% moms)

Normal leveranstid: Inom 1 – 2 veckor (beställningsvara)

Garanti: 3 års porositetsgaranti.

Leverans inkluderar: Skärm med bekväm skärmryggsäck, innerpackpåse, manual och T-Shirt.

Detaljerad information:

Instinct

Vill du beställa eller har frågor så använd vårt kontaktformulär.


Färger:

icaro-paraglider-instinct-fl_1