Pandion (EN-B)


« Tillbaka


Icaro Pandion EN B

DIN TROGNA VÄN I LUFTHAVET!

Icaro Pandion är vår nya snälla instegsskärm i EN-B kategorin och den är utvecklad med ett helt nytt koncept. Skärmen ger dig en härlig och komfortabel flygkänsla tack vare senaste teknologin och utvecklingen. Icaro Pandion ger dig möjlighet att utveckla dina flygkunskaper utan att du behöver kompromissa med din egen säkerhet.


FÖR VILKEN PILOT PASSAR DENNA SKÄRM:

Skärmen passar dig som älskar att klättra i termiken samt vanliga nöjespiloter som båda kommer kunna njuta av att flyga Pandion som är lätt och intuitiv att flyga. Ett säkert inträde i EN-B kategorin av skärmar garanteras!


KARAKTÄRSDRAGEN HOS PANDION:

Pandion är en skärm du kan lita på, och den ger dig en hela tiden en känsla av säkerhet och nöjdhet Skärmen ger dig tillräcklig feedback för att du ska känna luften och kommer hjälpa dig att hitta dina efterlängtade termikblåsor.

Den sofistikerade linlayouten med optimerade linpositioner samt en ”shark-nose” profil – garanterar dig utmärkta flygegenskaper och ett väldigt enkelt startbeteende. Också i turbulent luft så kommer skärmen att flyga säkert genom luftmassan och skärmen kommer förbli stadigt över dig och kommer således ge dig en underbar flygkänsla.

Aktiv flygning är enkelt att lära sig med Pandion, och dina första distansflyg är möjliga (även in tuffa förhållanden) För begåvade studenter – kan skärmen även användas under utbildningsflygning.


UTSEENDET PÅ SKÄRMEN

Såsom alla skärmar från Icaro, så kommer designen för PANDION från unika detaljer från Icaro-loggan. Denna design är vald för att passa varje skärms speciella karaktär och uppfylla din önskan att göra ett gott intryck uppe i det blå.

Du kan välja mellan dessa läckra färgkombinationer:


TEKNISKA DETALJER:

Fullständiga tekniska detaljer hittar du på Icaro:s hemsida


PRIS & BESTÄLLNING:

Vårt pris: 26900 kr (24900 kr för XS-storlek – begränsat antal)

Exportpris Norge: Kontakta oss!

Paketpris: Är du intresserad av ett komplett skärmflygpaket med PANDION – kika in här >>

Normal leveranstid: Cirka 7-10 dagar (beställningsvara)

Leveransen inkluderar: skärm, bekväm skärmryggsäck, innerpåse till skärmen, spännband, manual, och massa flygglädje såklart!

Vill du beställa eller har frågor så använd vårt kontaktformulär >>

Detaljerad information:


BILDGALLERI

Klicka på bilderna för full storlek.

Icaro Pandion


Icaro Pandion

Icaro Pandion

Icaro Pandion