Twice (LTF 1-2 | tandem)


« Tillbaka


”get in touch”

De mest enastående egenskaperna på denna tandemskärm är troligtvis den fina ”handlingen” och det enkla startbeteendet även i lätta startvindar. Dessa egenskaper hittar man normalt bara på singelskärmar. Man har lyckats göra detta genom att ha mycket kortare linor, en anpassad tjocklek längs hela seglet och en speciell buktning av seglet.

Skärmen är lika kvick som en singelskärm och svänger skönt i termiken och således uppmuntrar till njutbara distansflyg för två. Twice är utrustad med trimmers och har en take-off vikt mellan 140 – 225 kg vilket täcker ett ganska stort viktområde och detta är väldigt användbart för professionella tandempiloter.

Twice har ett delat A-linjepaket och hjälpmedel för B-Stall för att kunna att snabbt kunna tappa höjd. Om du vill tappa höjd ännu snabbare så är Twice en av de få skärmar som du kan dra en C-stall och komma upp i sjunkhastigheter på hela 12 meter per sekund. Detta kan du göra utan att det tar speciellt mycket på krafterna och dessutom är det mer skonsamt för materialet i skärmen än tex en B-Stall.


Pris & beställning:

Vårt pris: 32000 kr

Rekommenderat listpris: 4150 euro (inkl 25% moms)

Normal leveranstid: Kontakta oss! (beställningsvara)

Garanti: 3 års porositetsgaranti.

Leverans inkluderar: Skärm med bekväm skärmryggsäck, innerpackpåse, speed system, manual och T-Shirt.

Detaljerad information:

Icaro Paraglider Twice

Vill du beställa eller har frågor så använd vårt kontaktformulär.


Färger:

Icaro Twice Färger

Vill du att din skärm ska ha en mer personlig touch?

Som ett tillägg kan du välja dina egna färger på din nya skärm. Klicka här för att börja testa.