Pro-Design


« Tillbaka


Pro-Design har tillverkat skärmar sedan 1986 och kan verkligen räknas till skaran pionjärer inom skärmflygningen. De har bidragit till sporten genom många innovativa konstruktionstekniker och idéer, vilka sedan har blivit standard inom dagens skärmar.

Vad som driver Pro-Design framåt är en passion att framställa produkter som ska ha bäst prestanda, högsta kvalité och samtidigt nå alla de säkerhetsmål som finns. Vi är säkra på att du kommer bli mycket nöjd om du väljer Pro-Design som din nästa skärm.

Under 2019 har Pro-Design släppt massor av nya spännande skärmar och de kommer med en ny fräsch design också!


Senaste skärmnyheterna:


Friflygskärmar:

Pro-Design-Cuga-2-b-estore

Cuga 2 (EN-A) vår lätthanterade allroundsskärmen för dig som precis börjat skärmflyg och vill ha hög passiv säkerhet, lätt markhantering och bra startegenskaper som ger dig säkerhetskänsla redan från första timmen i luften! Med denna skärm kan du utveckla dig på ett lugnt och säkert sätt!
Läs mer om Cuga 2 >>

Pro Design - Accura 3

Accura 3 (EN-B) är för piloter som vill ha prestanda och enkelt termikkurvande. Du vill ha prestanda och enkelt termikkurvande. Skärmens utmärkta egenskaper samt snabba och exakta handling övertygar de mer erfarna piloterna som inte vill vara utan en stor säkerhetspotential och relaxad flygning. Läs mer om Accura 3 >>

Pro-Design Thema 3

Thema 3 (EN-B) är en bra EN-B skärm från Pro-Design. Den har högre trimfart som resulterar i ett bättre glidtal. Bromstrycket på skärmen är betydligt lättare och du kan styra skärmen som en dröm igenom lufthavet med exakt handeling.
Läs mer om Thema 3 >>

Motorskärmar (paramotor):

Pro Design X-fire

X-fire är paramotorskärmen för vanliga och erfarna paramotorpilotor. Tack vare OPTIFLEX®-teknologi kan piloten komfortabelt accelerera skärmen för att få högre fart när man flyger längre sträckor genom att ändra profilen på skärmen.
Läs mer om X-Fire >>


Mer information om Pro-Design hittar du på deras webbsida.