Blue MT (lättvikt)


« Tillbaka


Blue MT är en riktig lättviktsskärm som förutom flygegenskaperna från Blue även har exceptionellt lätt duk. Vikten på skärmen är 30% mindre än vanliga Blue (small väger endast 3,7 kg). Blue MT är producerad med ett högkvalitativt- och lätt material (27 g/m2).

Den här vingen passar dem som inte har något emot att vandra till en fin start eller inte vill betala för övervikt på flygplanet eller helt enkelt inte vill släpa runt på en massa onödiga kilon. Blue MT är definitivt en vinge som passar bra för XC-flyg. Skärmen gör det helt enkelt mer roligt att flyga.

Våra intryck av Blue MT är att den är ganska identiskt som Blue förutom att den var sanslöst lättstartad och framförallt väger mindre. Vi blev båda väldigt paffa när vi i så gott som nollvind inte hade några problem med att göra en bakåtstart med denna skärm. Linorna är 0.6 mm i övre galleriet vilket kan indikera att man bör vara en duktig markhanterare eller hålla sig borta från de mest aggresiva lin-ätar-starterna!! Kan du hantera detta är Blue MT ett riktigt nöje att flyga!

Klassning: DHV/LTF 1-2


Pris & beställning:

Vårt pris: 26000 kr

Rekommenderat listpris: 31000 kr (spara 5000 kr)

Vill du beställa eller har frågor så använd vårt kontaktformulär.
Mer info om skärmen finns på Team 5:s hemsida


Detaljer:

Klicka på en bild för zooma in och ut.


Färger

Red:

Team 5 Blue MT (red)


Vill du att din skärm ska ha en mer personlig touch?
Som ett tillägg kan du välja dina egna färger på din nya skärm. Klicka här för att börja testa.


Media:

Produktfilm Team 5 Blue MT


Vill du se fler bilder på denna skärm?
Kolla in Team 5:s bildgalleri för Blue MT.