Nya Pro-Design Jalpa 2!

« Tillbaka till startsidan

Pro-Design Jalpa 2

Inom EN-C segmentet går utvecklingen väldigt fort just nu. Den nya Jalpa 2:an (EN-C) från Pro-Design är uppföljaren på den mycket omtyckta Jalpa 1:an som i tester och av entusiastiska ägare beskrevs som ”nearly perfect”. Pro-Design har nu lyckats att skapa en värdig uppföljare som innehåller den allra senaste teknologin.

Jalpa 2:an är en hybrid 3-liner och har trots en hög trimfart ändå ett märkningsvärt bra längsta sjunk. Skärmen är för sin klass väldigt lätthanterad och har en stort fartregister med en maxfart på cirka 58 km/h samt ett utmärkt glidtal på cirka 9,5.

Skärmen är också väldigt lättstartad och du kan kontrollera den enkelt om komplexa situationer skulle uppstå. Jalpa 2:an är också såklart väldigt effektiv att kurva termiken med. En skärm för alla distanshungriga piloter som vill ha det senaste! När vi frågar designern hur Jalpa 2:an står sig mot Deltan så svarar han: ”It outperform the Delta…”

Denna skärm kommer att finnas tillgänglig som demo senare i sommar under ett par veckor. Kontakta oss om du är intresserad att provflyga den.

Vill du veta mer om nya Jalpa 2:an, så kolla in:
Pro-Design:s hemsida!

Pro-Design Jalpa 2

« Tillbaka till startsidan