Mycket beröm från Wildcat TE piloter!

« Tillbaka till startsidan

Vi är väldigt glada för all beröm från piloter som flyger den senaste Wildcat TE (EN-B).

”WILDCAT TE håller sig lätt i jämförelse med andra premium-skärmar även i högre flyghastigheter. Det snackas mycket om 4-linors, 3-linors och även mindre linor, men när jag i vardagliga situationer gör jämförelser mellan dessa så kunde jag inte lägga märke till ett klar fördel till dessa system. Snarare var det så att piloter som flög med skärmar med 3-linor eller mindre, ofta kämpade under hårdare förhållanden med envisheten på deras skärm istället för att koncentrera på sin planerade xc-rutt.”

”Varken om det var beteendet efter en front-kollaps eller ett assymetriskt inslag, vilket jag upplever händer oftare med skärmar med färre linor, så känns skärmarna mer krävande. När jag flyger i samma förhållanden så har jag inte besvärats av sådant beteende, utan jag kände mig totalt trygg under TE”

** Läs mer pilotfeedback om Wildcat TE på Icaro:s hemsida

** Läs mer om Wildcat TE på vår produktsida

« Tillbaka till startsidan