Velodrom Hector (nu också med bifokala glas)

« Tillbaka till startsidan

Velodrom Sportglasögon Hector Dayglow Bifokala

Velodrom ökar sitt sortimentet av bifokala modeller, och vi presenterar stolt fjolårssuccén Hector i två versioner, gult och brunt glas med styrka +1,50 i nederkanten. Det här blir riktigt eleganta glasögon för alla tillfällen då du behöver se också på nära håll: karta, gps, telefon m.m.

Hector har en lite kantigare båge. Velodrom byggde den på erfarenheterna från tidigare ”Daytona” som förenar skön tajt design med generöst utrymme för näsan. Ett av Velodroms viktigaste funktionskrav är att bågen ska sitta bra i ansiktet, och då är passningen runt näsan grundbulten. För tajt, då åker brillorna upp i pannan. För brett, då läcker vind och damm in i ögonen.

Hector är aningen tajtare än Daytona, men fortfarande generös för dig som välsignats med ”manlig” näsa.

Kika in nya Velodrom Hector >>

« Tillbaka till startsidan