rpm Sport DEMO-sale

« Tillbaka till startsidan

rpm Sport Demo Sale

Vill du köpa en så gott som ny skärm till oslagbart bra pris? Just nu säljer vi ut några av våra demo-skärmar till riktigt bra priser! Skärmarna är väl omhändertagna och så gott som nya. Flygtid på skärmarna: 5-10 timmar. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker!


Icaro Buteo (EN-B)

Vårt demo-pris: 29900 kr (Ord pris: 35900 kr)

Icaro Buteo XC är vår helt nya högprestanda EN-B skärm. Buteo XC ger dig EN-C prestanda men du kan ändå ligga kvar i EN-B klassen. Buteo XC är en milstolpe i skärmflygutveckling och har hela 82 celler samt 80 mini ribs längs profilens framkant vilket resulterar i hela 162 LE Ribs.

Tillgängliga storlekar & färger:

  • Medium, 90-110 kg (blå/röd)

Läs mer om Buteo XC >>


Icaro Aquilla (Miniskärm)

Icaro-Paragliders-Aquila-2016-header

Vårt demo-pris: 13900 kr (Ord pris: 20900 kr)

Tillgängliga storlekar & färger:

  • 20 m2 (kontakta oss för färger)

Aquila är Icaro:s mini & freestyle-skärm som är baserad på Icaro:s bästa termikprofil! Aquila är en riktigt rolig skärm att flyga – en all-rounder – som du alltid kan plocka fram när du vill ha ett extra roligt flyg! Den är superkul att leka med på hanget, kurva i termiken med, hike & fly osv!

Helt enkelt – varför nöja dig med bara en miniskärm när du kan få så mycket mer med Aquilan! =)

Denna skärm är klassad EN-D och vi har hört att några piloter har tvekat att provflyga skärmen på grund av detta. Men när vi förklarar att att det enda ”D:et” kommer från en manöver (att du behöver styra ut från störtspiral), så får piloter mer förtroende för skärmen och piloter som provflugit skärmen blir väldigt entusiastiska. För nästan alla andra övriga flygmoment i certifieringen får Aquila bara ”A” och ”B”.

Läs mer om Aquila >>


Icaro Sitta (lättviktsskärm)

Icaro-paragliders-sitta_01

Vårt demo-pris: 13900 kr (Ord pris: 23900 kr)

Tillgängliga storlekar & färger:

  • 22 m2 (blå/orange)

Sitta är vår ultralätta skärm från Icaro! Det här är skärmen är för dig som gillar att klättra i berg, vara i bergsmiljö, eller vanliga piloter som älskar att ha en väldigt rolig skärm i ett lättare och mindre format.

Om du jämför SITTA med konventionella lätta hike & fly-skärmar, så har SITTA unika termiska egenskaper. Trots sin lilla skärmyta och lättviktskonstruktion, så ger skärmen dig möjlighet att effektivt utnyttja termiska förhållanden och att hangflyga på sanddyner, kullar osv.

Denna skärm är klassad EN-D och vi har hört att några piloter har tvekat att provflyga skärmen på grund av detta. Men när vi förklarar att att det enda ”D:et” kommer från en manöver (att du behöver styra ut från störtspiral), så får piloter mer förtroende för skärmen och piloter som provflugit skärmen blir väldigt entusiastiska. För nästan alla andra övriga flygmoment i certifieringen får SITTA bara ”A” och ”B”.

Läs mer om Sitta >>

« Tillbaka till startsidan