rpm Sport DEMO-sale

« Tillbaka till startsidan

rpm Sport Demo Sale

Vill du köpa en så gott som ny skärm till oslagbart bra pris? Just nu säljer vi ut några av våra demo-skärmar till riktigt bra priser! Skärmarna är väl omhändertagna och så gott som nya. Flygtid på skärmarna: 5-10 timmar. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker!


Icaro Kiwi (15 m2)

Icaro Kiwi

Vårt demo-pris: 11900 kr (Ord pris: 14900 kr)

Icaro KIWI, är din lojala kompanjon när du vill ha lite extra kul & utvecklande markhantering – också när vindhastigheten är högre än vi normalt kan balansera i. Kiwi:s 15 kvadratmeter gör att du kan hantera den upp till vindhastigheter på 10 m/s eller högre beroende på din skicklighet & vikt.

Kiwi passar för alla piloter, nybörjare till professionella, som vill öka sina kunskaper på ett roligt sätt. Med glädje och rörelse i den friska luften, kan du förbättra din startteknik eller realistiskt simulera inslag på marken. Detta kan du göra med goda resultat eftersom Kiwi är en komplett och luftduglig skärm (inte bara en leksaksskärm alltså)

För de mer erfarna piloterna, kan KIWI även användas vid hårdvindshangning! Med sina 15 m2, så kommer du kunna flyga på hanget, när de flesta andra får gå ner och landa =)

Läs mer om Kiwi >>


Icaro Gravis (EN-B)

Icaro Gravis

Vårt demo-pris: 22900 kr (Ord pris: 28900 kr)

Tillgängliga storlekar & färger:

  • Small, 65-90 kg (blå/gul)
  • Medium, 80-105 kg (röd/gul)

Icaro Gravis är skärm som passar VÄLDIGT många piloter eftersom den ligger i mitten av EN-B skalan. Vi hör ofta piloter som köper för avancerade skärmar för sin erfarenhet och tack vare detta så står man ibland på backen istället för att vara uppe i luften och utveckla sig. Men med nya GRAVIS kan du känna dig säker och samtidigt ha den prestanda som du letar efter.

Nya GRAVIS ger dig höga säkerhetsmarginaler tillsammans med prestanda och precision. En skärm för dina första distansflygningar och till din hjälp har den bland annat starka termiska egenskaper och shark-nose. Samtidigt passar skärmen även de som gillar hike & fly tack vare sin låga skärmvikt. Medium-storleken väger endast 4.4 kg. Endast 40 celler, men Icaro har förutom sharknose-profilen små ”miniribs” i framkanten mellan varje cell som gör att 40 celler istället blir som 80 celler!

Läs mer om Gravis >>


Icaro Aquilla (Miniskärm)

Icaro-Paragliders-Aquila-2016-header

Vårt demo-pris: 13900 kr (Ord pris: 20900 kr)

Tillgängliga storlekar & färger:

  • 20 m2 (kontakta oss för färger)

Aquila är Icaro:s mini & freestyle-skärm som är baserad på Icaro:s bästa termikprofil! Aquila är en riktigt rolig skärm att flyga – en all-rounder – som du alltid kan plocka fram när du vill ha ett extra roligt flyg! Den är superkul att leka med på hanget, kurva i termiken med, hike & fly osv!

Helt enkelt – varför nöja dig med bara en miniskärm när du kan få så mycket mer med Aquilan! =)

Denna skärm är klassad EN-D och vi har hört att några piloter har tvekat att provflyga skärmen på grund av detta. Men när vi förklarar att att det enda ”D:et” kommer från en manöver (att du behöver styra ut från störtspiral), så får piloter mer förtroende för skärmen och piloter som provflugit skärmen blir väldigt entusiastiska. För nästan alla andra övriga flygmoment i certifieringen får Aquila bara ”A” och ”B”.

Läs mer om Aquila >>


Icaro Sitta (lättviktsskärm)

Icaro-paragliders-sitta_01

Vårt demo-pris: 13900 kr (Ord pris: 23900 kr)

Tillgängliga storlekar & färger:

  • 22 m2 (blå/orange)

Sitta är vår ultralätta skärm från Icaro! Det här är skärmen är för dig som gillar att klättra i berg, vara i bergsmiljö, eller vanliga piloter som älskar att ha en väldigt rolig skärm i ett lättare och mindre format.

Om du jämför SITTA med konventionella lätta hike & fly-skärmar, så har SITTA unika termiska egenskaper. Trots sin lilla skärmyta och lättviktskonstruktion, så ger skärmen dig möjlighet att effektivt utnyttja termiska förhållanden och att hangflyga på sanddyner, kullar osv.

Denna skärm är klassad EN-D och vi har hört att några piloter har tvekat att provflyga skärmen på grund av detta. Men när vi förklarar att att det enda ”D:et” kommer från en manöver (att du behöver styra ut från störtspiral), så får piloter mer förtroende för skärmen och piloter som provflugit skärmen blir väldigt entusiastiska. För nästan alla andra övriga flygmoment i certifieringen får SITTA bara ”A” och ”B”.

Läs mer om Sitta >>

« Tillbaka till startsidan