Icaro Buteo (EN-B) nu även demo i small (80-100 kg)

« Tillbaka till startsidan

Icaro Buteo XC

THE GAME CHANGER!

Vill du ha en skärm med EN-B klassning (medel) med EN-C prestanda? . Denna skärm är något utöver det vanliga! Skärmen är helt tillverkad av lätta material och väger endast 222 gram per m2.

Icaro Buteo XC har hela 82 Celler! Men detta räcker såklart inte för en superskärm som BUTEO XC. Ytterligare 80 miniribs (totalt 162 LE) finns längs hela framkanten vilket resulterar i en superskarp vingprofil som du normalt bara hittar på en EN-D skärm!

Inför 2019 års säsong har vi 2 stycken demoskärmar för att du själva ska kunna uppleva skillnaden med Buteo XC. 1 small skärm för viktintervallet 80-100 kg, och 1 medium skärm för viktintervallet (90-110 kg)

Läs mer om Icaro Buteo XC här >>

« Tillbaka till startsidan