Icaro Paragliders (selar)


« Tillbaka


icaro_logo_red

Icaro Paragliders har många olika selar i sitt sortiment. De utvecklar själva sina selar och sedan tillverkas de av kända Woody Vally (Italien) som är specialiserade på tillverkning av selar inom skärmflyg och hängflyg.

Icaro Xema är vår helt nya vändbara sele. Denna sele passar dig som vill bära runt på en liten nätt och bekväm skärmryggsäck istället för en stor och obekväm. Dessutom blir den totala vikten mindre! Väger bara 3,9 kg i medium storleken.

Icaro AIX är vår allround-sele med hela 17 cm skumskydd av högst kvalité. Selen har såklart en otroligt skön sittposition och väger endast 3,7 kg (medium-storlek) inkl skydd och karbiner.

Med sin målsättning att göra de bästa produkterna som finns på marknaden så vet vi att du kommer du bli mycket nöjd om du väljer Icaro Paragliders.


ICARO XEMA (nyhet 2019)

Icaro XEMA är vår helt nya vändbara sele från Icaro, och den ersätter vår populära Energy Cross. Nya XEMA har en integrerad spiralfjädrar som förfyller selens airbag vilket resulterar i att du har ett utmärkt skydd redan efter ditt första steg under din start. Icaro har lyckats optimera komforten av ryggsäcken och samtidigt lyckats göra selen mer bekväm och lättare.

Läs mer om Icaro Xema >>


ICARO AIX

Icaro AIX är vår allround-sele med hela 17 cm skumskydd av högst kvalité. Selen har såklart en otroligt skön sittposition och väger endast 3,7 kg (medium-storlek) inkl skydd och karbiner.
Läs mer om AIX >>


ICARO ENERGY SP

icaro_paraglider_energy-SP_2015_01

Energy SP är Icaro:s airbag-sele med inbyggd spiralfjädern som gör att airbagen är helt fylld och klar för användning innan du ens har startat! Välkommen till nästa generation av airbag-selar! Väger endast 3,9 kg i medium-storleken.
Läs mer om Icaro Energy SP >>


ICARO APUS

icaro_paraglider_apus_2015_01

Apus är Icaro:s ultralätta hike & fly-sele. Selen som kommer utan sittplatta, väger endast 1.95 kg (inklusive airbag). För dig som vill bära så lite vikt som möjligt!

Läs mer om Apus >>


ICARO LOXIA

LOXIA är Icaro:s tandemsele Utvecklad speciellt för privata eller kommersiella tandempiloter som tycker att säkerhet och komfort ska vara viktigast i val av sele

Läs mer om Loxia >>


ICARO BATIS

Icaro Batis är en passagerarsele som är robust och enkel att hantera. En kompakt passagerarsele som passar alla tandempiloter som vill ge en säker och komfortabel sele till sina passagerare.

Läs mer om BATIS >>


Mer information om Icaro Paragliders hittar du på deras webbsida.