Icaro Paragliders (selar)


« Tillbaka


icaro_logo_red

Icaro Paragliders har många olika selar i sitt sortiment. De utvecklar själva sina selar och sedan tillverkas de av kända Woody Vally (Italien) som är specialiserade på tillverkning av selar inom skärmflyg och hängflyg.

Energy SP är just nu vår mest sålda sele. Den kommer med den nya airbag-tekniken, som gör att airbagen redan är förfylld när du startar. Detta ökar såklart säkerheten för dig som pilot. Väger endast 3,9 kg i small-storleken.

Icaro AIX är vår helt nya allround-sele med hela 17 cm skumskydd av högst kvalité. Selen har såklart en otroligt skön sittposition och väger endast 3,7 kg (medium-storlek) inkl skydd och karbiner.

Energy Cross, är vår populära vändbara sele. Denna sele passar dig som vill bära runt på en liten nätt och bekväm skärmryggsäck istället för en stor och obekväm. Dessutom blir den totala vikten mindre! Väger bara 3,6 kg i medium storleken.

Med sin målsättning att göra de bästa produkterna som finns på marknaden så vet vi att du kommer du bli mycket nöjd om du väljer Icaro Paragliders.


ICARO ENERGY SP

icaro_paraglider_energy-SP_2015_01

Energy SP är Icaro:s senaste airbag-sele med inbyggd spiralfjädern som gör att airbagen är helt fylld och klar för användning innan du ens har startat! Välkommen till nästa generation av airbag-selar! Vår just nu mest sålda sele! Väger endast 3,9 kg i medium-storleken.
Läs mer om Icaro Energy SP >>


ICARO AIX

Icaro AIX är vår helt nya allround-sele med hela 17 cm skumskydd av högst kvalité. Selen har såklart en otroligt skön sittposition och väger endast 3,7 kg (medium-storlek) inkl skydd och karbiner.
Läs mer om AIX >>


ICARO ENERGY CROSS

icaro_paraglider_energy-cross_2015_01

Energy Cross är Icaro:s nya vändbara airbag-sele. Att selen är vändbar gör att du sparar vikt pga du slipper släpa med dig en extra skärmryggsäck. Sittkomforten är lika bekväm i denna sele såsom övriga Energy-selar från Icaro.
Läs mer om Icaro Energy Cross >>


ICARO APUS

icaro_paraglider_apus_2015_01

Apus är Icaro:s nya ultralätta hike & fly-sele. Selen som kommer utan sittplatta, väger endast 1.95 kg (inklusive airbag). För dig som vill bära så lite vikt som möjligt!

Läs mer om Apus >>


ICARO LOXIA

LOXIA är Icaro:s nya tandemsele Utvecklad speciellt för privata eller kommersiella tandempiloter som tycker att säkerhet och komfort ska vara viktigast i val av sele

Läs mer om Loxia >>


ICARO BATIS

Icaro Batis är en passagerarsele som är robust och enkel att hantera. En kompakt passagerarsele som passar alla tandempiloter som vill ge en säker och komfortabel sele till sina passagerare.

Läs mer om BATIS >>


Mer information om Icaro Paragliders hittar du på deras webbsida.

Icaro:s facebooksida:

Icaro Facebook