Icaro Paragliders


« Tillbaka


icaro_logo_red

Efter många års av lärande, utveckling och erfarenhetsuppbyggande så är idag tyska Icaro Paragliders en välkänd tillverkare av högkvalitativa, högpresterande och innovativa skärmar. Med över 17 års erfarenhet i ryggen så bygger man skärmar som skiljer sig från mängden.

Tack vare sitt starka team och kvalitetskänsla har Icaro Paragliders ett otroligt bra självförtroende när det kommer till sina produkter. Man märker också tydligt att de är väldigt seriösa och samtidigt har de en väldigt bra dialog med sina kunder och partners.

Med sin målsättning att utveckla den bästa utrustning som finns på marknaden så vet vi att du kommer du bli mycket nöjd om du väljer Icaro Paragliders.


Senaste skärmnyheterna:


Skärmar

Icaro Kiwi är din lojala kompanjon när du vill ha lite extra kul och utvecklande markhantering – också när vindhastigheten är högre än vi normalt kan balansera i. Kiwi:s 15 kvadratmeter gör att du kan hantera den upp till vindhastigheter på 10 m/s eller högre beroende på din skicklighet & vikt.
Läs mer om Kiwi >>


icaro_paraglider_pica_e-store_001

Icaro Pica (EN A) är vår just nu vår mest populära skärm för dig som precis börjat skärmflyga! En trygg och säker skärm för att du ska kunna njuta max av dina nya äventyr uppe i luften.
Läs mer om Pica >>


Icaro - PANDION

Icaro Pandion (EN B) är vår nya snälla instegsskärm i EN-B kategorin. Skärmen ger dig en härlig och komfortabel flygkänsla tack vare senaste teknologin & utvecklingen. Icaro Pandion ger dig möjlighet att utveckla dina flygkunskaper utan att du behöver kompromissa med din egen säkerhet.
Läs mer om Pandion >>


Icaro - GRAVIS

Icaro Gravis (EN B) ger dig höga säkerhetsmarginaler tillsammans med prestanda och precision. En skärm för dina första distansflygningar och till din hjälp får du bland annat starka termiska egenskaper och shark-nose. Skärmen passar även utmärkt en begåvad nybörjare! Medium-storleken väger endast 4.4 kg.
Läs mer om Gravis >>


Icaro - Buteo XC

Icaro Buteo XC (EN B – nyhet 2018) är vår helt nya högprestanda EN-B skärm. Buteo XC ger dig EN-C prestanda men du kan ligga kvar i EN-B klassen. Buteo XC är en milstolpe i skärmflygutveckling och har hela 82 celler samt 80 mini ribs längs profilens framkant vilket resulterar i hela 162 LE Ribs.
Läs mer om Buteo XC >>


Icaro - XENUS

Nya Icaro XENUS 22.5m² är den perfekta skärmen för att ta sina första steg in i Freestyle-flygningen! Med Icaro Xenus kan du utvecklas på ett säkert sätt eftersom skärmen har väldigt förlåtande egenskaper. Acro-legenden Xandi Meschuh har med sin långa erfarenhet för Acro/freestyle skapat en unik Freestyle skärm som går igenom EN-B klassningen med ett viktområde mellan 80 till 110 kg och 22.5 m²
Läs mer om Xenus >>


Icaro Aquila

Aquila är Icaro:s mini & freestyle-skärm som är baserad på Icaro:s bästa termikprofil! Aquila är en riktigt rolig skärm att flyga – en all-rounder – som du alltid kan plocka fram när du vill ha ett extra roligt flyg! Den är superkul att leka med på hanget, kurva i termiken med, hike & fly osv!
Läs mer om Aquila >>


Icaro Sitta

Sitta är vår ultralätta skärm från Icaro! Den här skärmen är för dig som gillar att klättra i berg, vara i bergsmiljö, eller vanliga piloter som vill ha en väldigt rolig skärm i ett lättare och mindre format.
Läs mer om Sitta >>


Icaro Sitta

Parus är vår helt nya tandemskärm med Shark-Nose från Icaro som kommer ge dig mycket glädje tillsammans med dina passagerare. Den kommer i två storlekar 35.5 m² och 41.5 m², och är klassad EN-B. Viktområdet för den mindre storleken är 100-185 kg och för den större 130 – 240 kg.

Den här tandemskärmen har allt du letar efter!!

Läs mer om Parus >>


Icaro Nikita 5

The NIKITA 5 is the fifth generation constructed and developed from the Know-How of our professionals.Precision and clarity is the motto. This Acro wing fulfils all your requirements.
Läs mer om Nikita 5 >>


Team Icaro visar senaste produkterna i natursköna Makedonien!

Senaste Icaro-filmen som visar många av våra nyheter i år. Filmat i Makedonien som har ett helt fantastiskt landskap för att flyga skärm i.

Icaro teamet bestående av Lino Oehl, Ralf Groesel, Martin Jovanovski, Michael Scheck och Goran Kuzmanovski åkte på en skärmflygresa till Makedonien orörda natur.

Här hittade de perfekta flygställen för freestyle-flyning med Aquila:n, mjuka och njutbara flyg med Pica:n och roliga wing-overs med nya tandemskärmen, ”Parus”, över staden Krushevo.


Icaro Manifest (våra värden & tankar)

Icaro-Paragliders-Manifest-2015

Läs gärna ”Icaro Manifestet” på denna sida >>


Mer information om Icaro Paragliders hittar du på deras webbsida.

Icaro:s facebooksida:

Icaro Facebook