Icaro Maverick 2.2

« Tillbaka till startsidan

icaro-maverick2-2_news

MAVERICK 2.2 – med högre trimfart och några övriga uppdateringar.

Två av Tysklands bästa XC-piloter samt Icaro:s internationella tävlingspiloter har under 2011 hårdtestat Maverick 2:an och resultatet av detta har blivit att man på Icaro har gjort några finjusteringar på Maverick 2:an för att göra den ännu bättre.

Vilka är fördelarna med uppdateringen till 2.2?
* Cirka 2 km/h högre trimfart
* Cirka 3 km/h högre toppfart med speed-systemet
* Cirka 5 cm längre styrning
* Mer direkt handling och högre stabilitet

Uppdateringen gör också att startegenskaperna och markhantering blir lättare. Skärmen kommer stanna ovanför huvudet även med mindre vind. Om du redan köpt en Maverick 2 av oss, så hjälper vi dig att uppdatera till Maverick 2.2 utan kostnad genom att byta ut fyra C-linor på skärmen som resulterar i en ny trim.

Kika in den läckra filmen nedan från Dolomiterna (Italien) med nya Maverick 2.2!

Läs mer om Maverick 2.2 på vår produktsida.

« Tillbaka till startsidan