Flymaster nyheter 2012

« Tillbaka till startsidan

Flymaster Nyheter 2012

Populära Flymaster lanserar ett helt nytt produktutbud för 2012 års flygsäsong. Flymaster har blivit väldigt kända för sina funktionsfyllda och innovativa instrument samtidigt som de är väldigt lättanvända.
Ett instrument vi tror kommer bli mycket populärt är den nya Flymaster GPS som funktionsmässigt ligger mellan den mer enkla VARIO och den mer tävlingsinriktade NAV:en.

Nya VARIO och NAV har blivit fullständigt omgjorda både på insidan och utsidan. De ärver de tekniska framsteg som tagits med den nya LIVE. Detta innebär användning av den nya teknisk arkitektur som innefattar ett nytt moderkortet, bättre grafisk processor och nya caset som skyddar skärmen bättre mot repor osv. Dessutom kan man på alla nya enheter själv designa sin skärm så man får den precis som man vill själv.

Flymaster Vario

Flymaster Vario sticker ut från en ”vanlig” vario genom att du själv kan konfigurera vilka flygdata som du vill ska visas. Ljudsignalen för stig/sjunk kan du själv ställa in för att få ett ljud som du trivs med. Läs mer om VARIO >>

 
Flymaster GPS

Flymaster GPS är instrumentet för dig som vill ha ett lättanvänt och funktionsfyllt instrument med vario och gps-funktioner, men inte har planer på tävlingsflygning inom skärmflyg. Även med luftrumsfunktioner. Läs mer om GPS >>

 
Flymaster Nav

Flymaster NAV är instrumentet för dig som vill satsa på distansflygning men också har ambitioner eller redan tävlar inom skärmflyg. Detta instrument är en vidareutveckling av den populära B1-Nav:en. Även med luftrumsfunktioner. Läs mer om NAV >>

 
Flymaster Live

Flymaster Live är senaste nyheten från Flymaster. Den har bland annat en GSM/GPRS modul som ger dig många nya spännande funktioner såsom “live-tracking”. För att öka säkerheten så finns även luftrumsvarningar om du skulle närma dig kontrollerad luft. Läs mer om LIVE >>

« Tillbaka till startsidan